madkurser
events
polterabender
Madkursus for alle
vi laver det grove, du laver det sjove
Vi skræller kartoflerne og sørger naturligvis for opvasken, så du kan stege, koge og smage dig til en kulinarisk og lærerig aften. Alle kan være med i Timm Vladimirs Køkken. Det er ikke en konkurrence, og det gælder ikke om at være bedst. Det gælder om at få noget køkkenerfaring og få en fed oplevelse sammen med nogle andre gode mennesker. Så enkelt er det. Øvelse gør mester, som vi siger. Men mindre kan også gøre det.
det siger vores gæster
kommende kurser
cocktailkursus vol. 3
03. May 2024 kl. 19:00 - 21:00
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores cocktailkurser.
italienske klassikere - a la pasta
04. May 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
viet nam – vietnamesiske retter
04. May 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Kom med på en oplevelsesrig guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
el sabor de méxico
04. May 2024 kl. 18:30 - 22:30
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
arabian night
04. May 2024 kl. 18:30 - 22:30
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
cocktailkursus vol. 3
03. May 2024 kl. 19:00 - 21:00
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores cocktailkurser.
italienske klassikere - a la pasta
04. May 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
viet nam – vietnamesiske retter
04. May 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det vietnamesiske køkken er frisk, lækkert og velsmagende. Kom med på en oplevelsesrig guidet tur i det klassiske vietnamesiske køkken!
el sabor de méxico
04. May 2024 kl. 18:30 - 22:30
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
arabian night
04. May 2024 kl. 18:30 - 22:30
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
sæson: forår
04. May 2024 kl. 19:00 - 23:00
Det dansk køkken er fantastisk, og især når man binder an på de råvarer, som er i sæson. Vi glæder os til at dykke ned i sæsonen, og finde frem til de bedste råvarer og sammen lave en skøn klassisk dansk menu, som er proppet med tradition, de gode råvarer og velsmag.
bøf og bajer
04. May 2024 kl. 19:00 - 23:00
Bøf og bajer er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter noget, man spiser!
cocktailkursus vol. 1
04. May 2024 kl. 20:00 - 22:00
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi har valgt at lave et cocktailkursus hvor du lærer at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af nogle af Danmarks bedste bartender.
fantastiske flødeboller
05. May 2024 kl. 11:30 - 13:30
Er der noget bedre end flødeboller. Disse skønne luftige og knasede mundfulde, som alle kender. Men flødebollen har også oplevet en stor transformation. Fra den klassiske billige version, som i barndommen blev uddelt i klasselokalerne. Til gourmet versionen med marcipanbunde og tyk mørk chokoladeskal. Glæd jer til vores nye kursus: Fantastiske Flødeboller
pizza til perfektion
05. May 2024 kl. 12:00 - 14:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
gastronomisk gourmet
05. May 2024 kl. 12:00 - 16:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
italienske klassikere – pixi
05. May 2024 kl. 12:00 - 14:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
comfort food på grillen
11. May 2024 kl. 16:00 - 20:00
Hos Timm Vladimirs køkken elsker vi comfort food. Det er unikke smage vi hungrer efter, og netop disse smage kan du opnå på grillen. Comfort food kurset er et hands on-kursus, hvor vi vil give dig viden og inspiration til hvordan du kan kreere de mest gumset retter på grillen.
italienske klassikere – a la pizza
11. May 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
vegetariske vidundere
11. May 2024 kl. 18:00 - 22:00
Klimakampen har for alvor fået fat i de fleste. Vi skal for alvor til at passe på CO2 afledninger, og et af de meget tunge CO2 aftryk kommer fra produktion af kød. Uden at vi skal være hellige eller helt opgive kødet, så er det en god ide at smide et par kødfrie dage i madplanen.
bøf & bajer - wellington wonder
11. May 2024 kl. 18:30 - 22:30
Bøf & Bajer - Wellington Wonder er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
sæson: forår
11. May 2024 kl. 18:30 - 22:30
Det dansk køkken er fantastisk, og især når man binder an på de råvarer, som er i sæson. Vi glæder os til at dykke ned i sæsonen, og finde frem til de bedste råvarer og sammen lave en skøn klassisk dansk menu, som er proppet med tradition, de gode råvarer og velsmag.
franske finesser
11. May 2024 kl. 19:00 - 23:00
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien, og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Masser af smag og volumen, lige som det skal være!
cocktailkursus – tiki – smag på troperne
11. May 2024 kl. 20:00 - 22:00
Skøre krus, tropiske frugter og rom i lange baner. Turen går til varmere himmelstrøg på vores ‘Tiki’ kursus, fyldt med tropiske cocktails
cocktailkursus – tiki – smag på troperne
11. May 2024 kl. 20:00 - 22:00
Skøre krus, tropiske frugter og rom i lange baner. Turen går til varmere himmelstrøg på vores ‘Tiki’ kursus, fyldt med tropiske cocktails
bøf & bajere - pixi
12. May 2024 kl. 11:00 - 13:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
pizza til perfektion
12. May 2024 kl. 11:00 - 13:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
timms br0d & bagværk
12. May 2024 kl. 11:30 - 15:30
Vi bager og bager mere end nogensinde før, og bageprofiler på sociale medier og fjernsyn er kulinariske helte. Og der er faktisk ikke noget bedre end hjemmebagt brød og syndige kager.
arabian night
13. May 2024 kl. 18:00 - 22:00
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
cocktailkursus - new york, new york
17. May 2024 kl. 19:00 - 21:00
Tag med til cocktailens hovedstad og smag på historien, fra 1880- tallets traditioner til nutidens trends
bøf og bajer
18. May 2024 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajer er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter noget, man spiser!
alt godt fra havet
18. May 2024 kl. 18:30 - 22:30
Vi er så heldige at være omgivet af havet på “næsten” alle sider af vores lille land med adgang til verdens bedste spisefisk. Men fakta er, at de fleste ikke kan lide fisk. Det er en skam, og det gør vi nu noget ved. Det kommer til at handle om teknik, viden og ikke mindst stor smag, når vi kaster os over alt godt fra havet.
bøf og bajer
18. May 2024 kl. 18:30 - 22:30
Bøf og bajer er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter noget, man spiser!
cocktailkursus vol. 2
18. May 2024 kl. 19:00 - 21:00
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. Vores cocktailkursus har som altid fokus på kvalitet, balance og velsmag stadigvæk under kyndig vejledning fra vores dygtige bartender.
kulinarisk køkkenkunst
19. May 2024 kl. 11:00 - 15:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
weber grillkursus - burger på grillen
19. May 2024 kl. 11:00 - 15:00
Mangler du inspiration til din næste burger? - Og kunne du tænke dig at blive udfordret på nye smage? Så er Timm Vladimirs Bruger på grillen kurset lige noget for dig!
timms br0d & bagværk
19. May 2024 kl. 11:30 - 15:30
Vi bager og bager mere end nogensinde før, og bageprofiler på sociale medier og fjernsyn er kulinariske helte. Og der er faktisk ikke noget bedre end hjemmebagt brød og syndige kager.
weber grillkursus - burger på grillen
19. May 2024 kl. 12:00 - 16:00
Mangler du inspiration til din næste burger? - Og kunne du tænke dig at blive udfordret på nye smage? Så er Timm Vladimirs Bruger på grillen kurset lige noget for dig!
fantastiske flødeboller
19. May 2024 kl. 13:00 - 15:00
Er der noget bedre end flødeboller. Disse skønne luftige og knasede mundfulde, som alle kender. Men flødebollen har også oplevet en stor transformation. Fra den klassiske billige version, som i barndommen blev uddelt i klasselokalerne. Til gourmet versionen med marcipanbunde og tyk mørk chokoladeskal. Glæd jer til vores nye kursus: Fantastiske Flødeboller
nyt nordisk
24. May 2024 kl. 18:30 - 22:30
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
pizza til perfektion
25. May 2024 kl. 12:00 - 14:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
hai sensei
25. May 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk.
bøf & bajer - wellington wonder
25. May 2024 kl. 18:00 - 22:00
Bøf & Bajer - Wellington Wonder er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
italienske klassikere - a la pasta
25. May 2024 kl. 18:30 - 22:30
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
italienske klassikere – a la pizza
25. May 2024 kl. 18:30 - 22:30
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
cocktailkursus vol. 3
25. May 2024 kl. 20:00 - 22:00
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores cocktailkurser.
timms kager og kreationer
26. May 2024 kl. 11:30 - 15:30
Kager er ikke længere bare kager. For mange er ambitionsniveauet steget i de seneste år, og nu bages der ikke længere kun drømmekage og kanelsnegle i hjemmekøkkenerne. Så hvis du elsker at bage eller går rundt med en drøm om at blive endnu bedre og lære nye teknikker, så bør du overveje vores nye kagekursus.
gastronomisk gourmet
26. May 2024 kl. 12:00 - 16:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
bøf & bajere - pixi
26. May 2024 kl. 13:00 - 15:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
cocktailkursus vol. 1
31. May 2024 kl. 19:00 - 21:00
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi har valgt at lave et cocktailkursus hvor du lærer at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af nogle af Danmarks bedste bartender.
comfort food på grillen
01. June 2024 kl. 16:00 - 20:00
Hos Timm Vladimirs køkken elsker vi comfort food. Det er unikke smage vi hungrer efter, og netop disse smage kan du opnå på grillen. Comfort food kurset er et hands on-kursus, hvor vi vil give dig viden og inspiration til hvordan du kan kreere de mest gumset retter på grillen.
italienske klassikere - a la pasta
01. June 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
el sabor de méxico
01. June 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
franske fristelser
01. June 2024 kl. 18:30 - 22:30
Fransk madlavning er en højborg indenfor gastronomien og det franske køkken har sat dybe aftryk i gastronomien over hele verden. Massere af smag og volumen, lige som det skal være!
hai sensei
01. June 2024 kl. 18:30 - 22:30
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk.
indisk inspiration
01. June 2024 kl. 19:00 - 23:00
Det indiske køkken er elsket over hele verden og indeholder unikke smage og dufte, som man ikke finder tilsvarende. Intet indisk køkken uden krydderierne, som varierer i smag og styrke uanset hvor man befinder sig i dette store land, men jo sydligere jo stærkere.
cocktailkursus - new york, new york
01. June 2024 kl. 20:00 - 22:00
Tag med til cocktailens hovedstad og smag på historien, fra 1880- tallets traditioner til nutidens trends
cocktailkursus vol. 2
01. June 2024 kl. 20:00 - 22:00
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. Vores cocktailkursus har som altid fokus på kvalitet, balance og velsmag stadigvæk under kyndig vejledning fra vores dygtige bartender.
pizza til perfektion
02. June 2024 kl. 11:00 - 13:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
timms br0d & bagværk
02. June 2024 kl. 11:30 - 15:30
Vi bager og bager mere end nogensinde før, og bageprofiler på sociale medier og fjernsyn er kulinariske helte. Og der er faktisk ikke noget bedre end hjemmebagt brød og syndige kager.
pizza til perfektion
02. June 2024 kl. 12:00 - 14:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
comfort food på grillen
08. June 2024 kl. 16:00 - 20:00
Hos Timm Vladimirs køkken elsker vi comfort food. Det er unikke smage vi hungrer efter, og netop disse smage kan du opnå på grillen. Comfort food kurset er et hands on-kursus, hvor vi vil give dig viden og inspiration til hvordan du kan kreere de mest gumset retter på grillen.
nyt nordisk
08. June 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
bøf og bajer
08. June 2024 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajer er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter noget, man spiser!
bøf & bajer - wellington wonder
08. June 2024 kl. 18:30 - 22:30
Bøf & Bajer - Wellington Wonder er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
alt godt fra havet
08. June 2024 kl. 19:00 - 23:00
Vi er så heldige at være omgivet af havet på “næsten” alle sider af vores lille land med adgang til verdens bedste spisefisk. Men fakta er, at de fleste ikke kan lide fisk. Det er en skam, og det gør vi nu noget ved. Det kommer til at handle om teknik, viden og ikke mindst stor smag, når vi kaster os over alt godt fra havet.
cocktailkursus vol. 2
08. June 2024 kl. 20:00 - 22:00
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. Vores cocktailkursus har som altid fokus på kvalitet, balance og velsmag stadigvæk under kyndig vejledning fra vores dygtige bartender.
timms kager og kreationer
09. June 2024 kl. 11:00 - 15:00
Kager er ikke længere bare kager. For mange er ambitionsniveauet steget i de seneste år, og nu bages der ikke længere kun drømmekage og kanelsnegle i hjemmekøkkenerne. Så hvis du elsker at bage eller går rundt med en drøm om at blive endnu bedre og lære nye teknikker, så bør du overveje vores nye kagekursus.
gastronomisk gourmet
09. June 2024 kl. 12:00 - 16:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
cocktailkursus – tiki – smag på troperne
14. June 2024 kl. 19:00 - 21:00
Skøre krus, tropiske frugter og rom i lange baner. Turen går til varmere himmelstrøg på vores ‘Tiki’ kursus, fyldt med tropiske cocktails
pizza til perfektion
15. June 2024 kl. 12:00 - 14:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
bøf og bajer
15. June 2024 kl. 18:00 - 22:00
Bøf og bajer er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter noget, man spiser!
el sabor de méxico
15. June 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
italienske klassikere – a la pizza
15. June 2024 kl. 18:30 - 22:30
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
nyt nordisk – det rustikke
15. June 2024 kl. 18:30 - 22:30
Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.
vegetariske vidundere
15. June 2024 kl. 19:00 - 23:00
Klimakampen har for alvor fået fat i de fleste. Vi skal for alvor til at passe på CO2 afledninger, og et af de meget tunge CO2 aftryk kommer fra produktion af kød. Uden at vi skal være hellige eller helt opgive kødet, så er det en god ide at smide et par kødfrie dage i madplanen.
cocktailkursus vol. 3
15. June 2024 kl. 20:00 - 22:00
Alt for mange glemmer at gøre sig umage, når det kommer til cocktails. Det bliver for ofte kvantitet frem for kvalitet. Det vil vi gerne gøre op med på vores cocktailkurser.
cocktailkursus - new york, new york
15. June 2024 kl. 20:00 - 22:00
Tag med til cocktailens hovedstad og smag på historien, fra 1880- tallets traditioner til nutidens trends
kulinarisk køkkenkunst
16. June 2024 kl. 11:00 - 15:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
italienske klassikere – pixi
16. June 2024 kl. 12:00 - 14:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
fantastiske flødeboller
16. June 2024 kl. 13:00 - 15:00
Er der noget bedre end flødeboller. Disse skønne luftige og knasede mundfulde, som alle kender. Men flødebollen har også oplevet en stor transformation. Fra den klassiske billige version, som i barndommen blev uddelt i klasselokalerne. Til gourmet versionen med marcipanbunde og tyk mørk chokoladeskal. Glæd jer til vores nye kursus: Fantastiske Flødeboller
el sabor de méxico
22. June 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det mexicanske køkken er baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og fyldt med velsmag og ikke mindst masser af power!
bøf & bajer - wellington wonder
22. June 2024 kl. 18:00 - 22:00
Bøf & Bajer - Wellington Wonder er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
italienske klassikere - a la pasta
22. June 2024 kl. 18:30 - 22:30
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
alt godt fra havet
22. June 2024 kl. 18:30 - 22:30
Vi er så heldige at være omgivet af havet på “næsten” alle sider af vores lille land med adgang til verdens bedste spisefisk. Men fakta er, at de fleste ikke kan lide fisk. Det er en skam, og det gør vi nu noget ved. Det kommer til at handle om teknik, viden og ikke mindst stor smag, når vi kaster os over alt godt fra havet.
hai sensei
22. June 2024 kl. 19:00 - 23:00
Det japanske køkken rummer alle facetter. Gaderne er pakket med det mest fantastiske streetfood, og restauranterne bugner af michelinstjerner. Vi guider dig igennem unikke nye konsistenser, smage og indtryk.
cocktailkursus vol. 1
22. June 2024 kl. 20:00 - 22:00
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi har valgt at lave et cocktailkursus hvor du lærer at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af nogle af Danmarks bedste bartender.
pizza til perfektion
23. June 2024 kl. 11:00 - 13:00
Pizza er ikke bare pizza - Lær at lave den perfekte pizza! Vores erfarne pizzakokke vil guide dig gennem hele processen, fra at lave dejen og forme den, til at tilføje de lækreste toppings og bage dem i vores helt unikke Cozze pizzaovne. Glæd dig til at imponere dine venner og familie med dine nye færdigheder i køkkenet!
gastronomisk gourmet
23. June 2024 kl. 12:00 - 16:00
Norden er hovedsæde for nogle af verdens bedste restauranter. Maden er kendetegnet ved en renhed i både råvarer, smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer.
weber grillkursus - burger på grillen
23. June 2024 kl. 12:00 - 16:00
Mangler du inspiration til din næste burger? - Og kunne du tænke dig at blive udfordret på nye smage? Så er Timm Vladimirs Bruger på grillen kurset lige noget for dig!
cocktailkursus - new york, new york
28. June 2024 kl. 19:00 - 21:00
Tag med til cocktailens hovedstad og smag på historien, fra 1880- tallets traditioner til nutidens trends
bøf & bajere - pixi
29. June 2024 kl. 13:00 - 15:00
Bøf og bajere er mandemad for begge køn. Pakket med smag uden skelen til kolesterol og kostpyramider. Her er fedtkanter, noget man spiser!
italienske klassikere – a la pizza
29. June 2024 kl. 18:00 - 22:00
Det italienske køkken er hele verdens yndlingskøkken. Enkelt, rustikt og baseret på få og genkendelige ingredienser, som til gengæld stiller høje krav til tilberedningen og de gode råvarer.
arabian night
29. June 2024 kl. 18:30 - 22:30
Mellemøstlig mad er meget mere end durumruller og pizzaer med creme fraiche dressing. Denne aften drager vi mod varmere himmelstrøg og går på opdagelse i eksotiske delikatesser.
cocktailkursus vol. 2
29. June 2024 kl. 20:00 - 22:00
Cocktails er ikke bare cocktails. Nogle er søde, nogle stærke og andre friske. Vores cocktailkursus har som altid fokus på kvalitet, balance og velsmag stadigvæk under kyndig vejledning fra vores dygtige bartender.
cocktailkursus vol. 1
29. June 2024 kl. 20:00 - 22:00
I køkkenet elsker vi cocktails... Vi elsker dem så meget at vi har valgt at lave et cocktailkursus hvor du lærer at lave 3 klassiske cocktails, under kyndig vejledning af nogle af Danmarks bedste bartender.
det kan du forvente
aftenen starter
Du ankommer i vores hyggelige lounge og bar med levende lys og stemningsmusik. Kom gerne i god tid, så der er tid til at lande, inden vi går i gang.
der bydes velkommen
Aftenens underviser byder velkommen med et glas bobler. Du hører samtidig om køkkenet, og hvordan aftenen kommer til at foregå.
vi finder forklæderne frem
Så er det tid til at hoppe i forklædet. Nu er vi klar til at lave lækker mad! Undervejs kan du nyde godt af både øl, vin, bobler og limonade ad libitum.
the magic happens
Du kommer til at lave 4 retter med guidning fra din underviser. Vi spiser hver ret frisk og skåle en masse. Du får selvfølgelig mulighed for at få alle opskrifter med hjem.
dessert og kaffe
Vi runder aftenen af med aftenens dessert plus kaffe og te. Hvis du har tilvalgt et cocktailkursus, er der mere i vente, og ellers runder vi så småt aftenen af.
cocktails
Vi går tilbage i køkkenet, hvor der er gjort klar til cocktailkursus. Du hører om de forskellige cocktails, som du nu kan prøve kræfter med at shake.
tak for i aften
Underviser samler alle og siger tusind tak for i aften. I tager jeres jakker, tasker og beholder naturligvis jeres Timm Vladimirs Køkken forklæde. På gensyn!
aftenen starter
I ankommer til Timm Vladimirs Køkken, får serveret en velkomstcocktail og finder jer til rette i loungen, hvor de levende lys brænder og musikken spiller.
der bydes velkommen
Aftenens underviser byder velkommen, fortæller lidt om køkkenet og hvordan aftenen kommer til at forløbe.
vi finder forklæderne frem
I går i køkkenet og tager forklæde på. Nu er vi klar til at lave mad!
the magic happens
I laver 4 retter dejlig mad. Underviser guider jer igennem alle retterne. Opskrifterne sender vi til jer efterfølgende. I laver en ret, spiser en ret og skåler en masse.
dessert og kaffe
Vi spiser vores desser og drikker en god kop kaffe. Der er lige tid til at slå mave og snakke, inden vi runder aftenen af.
tak for i aften
Underviser samler alle og siger tusind tak for i aften. I tager jeres jakker, tasker og beholder naturligvis jeres Timm Vladimirs Køkken forklæde. På gensyn!
Ingen opgaver er for store
private arrangementer for enhver smag
Står I lige og skal planlægge den næste store begivenhed, så kan du overveje om vi i Timm Vladimirs Køkken skal hjælpe. Vi kan skræddersy din dag eller aften. Skal omdrejningspunktet være et madkursus eller skal vi klare menuen, tilberedningen og serveringen, så gør vi gerne det.
Lad os hjælpe med maden til din næste fest
kulinariske oplevelser leveret til dig
Vores madkurser er fantastiske – men har du brug for en super catering oplevelse, så er vi klar. Vi har to sæsonmenuer – en tre retters og en fem retters. Vi skifter menuer fire gange om året, så du er garanteret en menu som både af afstemt i forhold til råvarer, smag og sæson.
bliv inspireret
online madkursus
Vi elsker madkurser og med mere end 30.000 gæster om året – har vi styr på at levere varen, så alle går hjem med masser af gastro-kulinariske oplevelser.
nytårsmenu 2023
Intet nytår uden en lækker menu fra Timm Vladimirs Køkken. Vi dyrker det klassiske med moderne twists og så byder vi altid på lækre tilkøb; Vinmenu, børnemenu, vegetarmenu, etc
pizza på to måder
Alle elsker pizza – og så er det den perfekte madspilds “palette”. Her får du to bud på Timms favorit pizzaer – en med gær og en på bagepulver – WHAT? Ja, det kan man nemt.
de bedste kulinariske oplevelser
Det skal smage godt. Rigtigt godt. Det er vores mantra – uanset om vi afholder madkurser, laver event eller leverer catering ud af huset.